Ambassadeurs

Edwin Klaasen

Met zijn desembrood verovert bakker Edwin Klaasen van Desemenzo de harten van broodliefhebbers. Zijn enthousiasme voor goed brood draagt hij over tijdens broodcursussen en op evenementen en festivals. Edwin geeft ook gastlessen op koksopleidingen en schrijft als columnist voor verschillende culinaire magazines. In 2013 bracht Edwin het bakboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit.

Het is zijn missie om respect voor brood te herwinnen, door de mindset van mensen blijvend te veranderen. Hij gaat niet mee in hypes en trends maar wil wel blijven vernieuwen en mensen blij maken met brood.

De workshops van Edwin, alias #bakkertjezelf, beloven energiek te worden met mengen, kneden en vooral veel plezier! Wat is het verschil tussen desembrood en gistbrood? Hoe maak je een desemstarter? Vragen waar je tijdens de workshops antwoord op krijgt. En natuurlijk gaat iedereen daarna zelf aan de bak en naar huis met het zelfgemaakte brood. Maar Edwin heeft nog meer voor jou in petto tijdens Bakfestival dus houd onze website en facebook pagina goed in de gaten.

Hidde de Brabander

Toppatissier Hidde de Brabander is bekend van onder andere 24Kitchen, Masterchef en het Net 5 programma ‘Bake my Day en van zijn eigen patisserie-label Dreams of Magnolia. 

Hidde shreef bakrecepten voor Delicious. magazine en wordt regelmatig gevraagd voor columns in vak gerelateerde magazines. Daarnaast ontwikkelt hij voor meerdere bedrijven concepten en producten, is hij gastdocent op vele scholen in Nederland, geeft hij demonstraties en workshops aan zowel professionals als enthousiaste thuisbakkers en spreekt hij voor (grotere) groepen mensen over zijn patisserie, visie en creativiteit. 

Samen gaan we de crème de la crème naar Maastricht halen en zorgen we voor een geweldige line-up. En natuurlijk is Hidde zelf ook drie dagen actief tijdens de vele demo’s en workshops’

Word abonnee

Word lid van onze nieuwsbrief
Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.

Baktwitter

Bakfestival Yes! Bakery Institute is kennispartner van Bakfestival! https://t.co/neIevc1Sf0 https://t.co/Fvp1Fm3JqH
apr 18replyretweet
Bakfestival TGIF, EIN-DE-LIJK vrijdag! En ook nog #nationalepannenkoekendag, dus reden genoeg voor een feestje op je bord met d… https://t.co/TsHwoxU3m9
mrt 24replyretweet

Volg ons!